Prijzen in Buochs

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Buochs? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Buochs.

Wat zijn de prijzen in Buochs de supermarkt? Zijn de kosten van levensonderhoud in Buochs hoger dan die in Nederland? Buochs - hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Buochs: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 6 uur geleden)

Valuta in Zwitserland: Zwitserse frank (CHF). Voor 11 euro je 10,2 Zwitserse frank krijgen. Voor 110 euro je 102 Zwitserse frank krijgen. En de andere kant op: Voor 11 Zwitserse frank je 10,9 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Buochs? Hoeveel betalen we voor een kamer in Buochs?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Zwitserland is € 150 (CHF 150). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Zwitserland in € 110 (CHF 100). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 130 (CHF 130) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 200 (CHF 190) in Zwitserland Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, moeten betalen. € 830 (CHF 800)


Is het duur in winkels in Buochs? Betaal ik veel voor de boodschappen in Buochs? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Buochs, zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Buochs? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Buochs? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Buochs?Als je denkt over reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Buochs in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Liechtenstein, Luxemburg, Frankrijk, San Marino en Oostenrijk.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Buochs

Buochs - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs tarieven € 120

tarieven

€ 120
met de helft minder dan in Nederland

Prijs internet € 54

internet

€ 54
25% meer dan in Nederland

Prijs gemiddelde verdiensten € 7,6K

gemiddelde verdiensten

€ 7,6K
130% meer dan in Nederland

Levenskosten Buochs

  1. Internet (60 Mbps of meer, Onbeperkte Data, Kabel/ADSL) € 54 (CHF 53)
  2. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 7,6K (CHF 7,4K)
  3. Kosten (elektriciteit, verwarming, water, vuilnis) voor een appartement van 85m2 € 120 (CHF 110)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Zwitserland? Kijk hier: Prijzen in steden in Zwitserland

Prijzen: Bazel   Bern   Genève   Lausanne   Lugano   Schaffhausen   Winterthur   Zürich   Baden bei Wien   Neuchâtel  

Kosten van levensonderhoud in Zwitserland: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Zwitserland met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

tarieven

€ 120
met de helft minder dan in Nederland