Prijzen in Chiasso

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Chiasso? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Chiasso.

Wat zijn de prijzen in Chiasso de supermarkt? Zijn de kosten van levensonderhoud in Chiasso hoger dan die in Nederland? Chiasso - hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Chiasso: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 9 uur geleden)

Valuta in Zwitserland: Zwitserse frank (CHF). Voor 11 euro je 10,2 Zwitserse frank krijgen. Voor 110 euro je 102 Zwitserse frank krijgen. En de andere kant op: Voor 11 Zwitserse frank je 10,9 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Chiasso? Hoeveel betalen we voor een kamer in Chiasso?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Zwitserland is € 130 (CHF 120). Als u op zoek bent naar de goedkoopste accommodatie: in een goedkoop eensterrenhotel betaalt u: € 75 (CHF 73) en als u van hostels houdt, overnacht u er voor: € 25 (CHF 24). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Zwitserland in € 87 (CHF 84). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 99 (CHF 96) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 170 (CHF 160) in Zwitserland Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, moeten betalen. € 520 (CHF 500)


Is het duur in winkels in Chiasso? Betaal ik veel voor de boodschappen in Chiasso? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Chiasso, zoals: eieren, sla, Sigaretten, melk of wijn (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Chiasso? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Chiasso? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Chiasso?


Hieronder vindt u een volledige lijst met prijzen in Chiasso o.a. eieren, sla, Sigaretten, melk of wijn


Als je denkt over reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Chiasso in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Liechtenstein, Luxemburg, Frankrijk, San Marino en Oostenrijk.

Voedsel

Huidig overzicht: voedselprijzen Chiasso

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Chiasso

Chiasso - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 2,7K

gemiddelde verdiensten

€ 2,7K
17% minder dan in Nederland

Prijs wijn € 13

wijn

€ 13
twee keer zoveel als in Nederland

Voedselprijzen Chiasso

  1. Pakje sigaretten (Marlboro) € 9,8 (CHF 9,5)
  2. Sla (1 krop) € 2,2 (CHF 2,1)
  3. Melk (normaal), (1 liter) € 1,5 (CHF 1,5)
  4. Eieren (regelmatig) (12) € 10 (CHF 10)
  5. Water (1,5 liter fles) € 1,6 (CHF 1,6)
  6. Een fles wijn (Mid-Range) € 13 (CHF 13)

Levenskosten Chiasso

  1. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 2,7K (CHF 2,6K)

Amusementskosten Chiasso

  1. Fitnessclub, maandelijkse vergoeding voor 1 volwassene € 57 (CHF 56)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Zwitserland? Kijk hier: Prijzen in steden in Zwitserland

Prijzen: Bazel   Bern   Genève   Lausanne   Lugano   Schaffhausen   Winterthur   Zürich   Baden bei Wien   Neuchâtel  

Kosten van levensonderhoud in Zwitserland: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Zwitserland met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: