Prijzen in Feusisberg

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Feusisberg? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Feusisberg.

Feusisberg - hoeveel betalen we in de winkels? Feusisberg - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Feusisberg - hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Feusisberg: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 11 uur geleden)

Valuta in Zwitserland: Zwitserse frank (CHF). Voor 11 euro je 10,2 Zwitserse frank krijgen. Voor 110 euro je 102 Zwitserse frank krijgen. En de andere kant op: Voor 11 Zwitserse frank je 10,9 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Feusisberg? Hoeveel betalen we voor een kamer in Feusisberg?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Zwitserland is € 130 (CHF 120). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Zwitserland in € 93 (CHF 90). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 130 (CHF 120) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 160 (CHF 160) in Zwitserland Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, moeten betalen. € 200 (CHF 190)


Is het duur in winkels in Feusisberg? Betaal ik veel voor de boodschappen in Feusisberg? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Feusisberg, zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Feusisberg? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Feusisberg? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Feusisberg?En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Feusisberg in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Liechtenstein, Luxemburg, Frankrijk, San Marino en Oostenrijk.

Feusisberg - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs spijkerbroek € 110

spijkerbroek

€ 110
met de helft meer dan in Nederland

Levenskosten Feusisberg

  1. 1 min. prepaid mobiel lokaal tarief (geen kortingen of plannen) € 0,52 (CHF 0,5)
  2. 1 Paar Nike Running Shoes (Mid-Range) € 76 (CHF 74)
  3. Benzine (1 liter) € 1,8 (CHF 1,7)
  4. 1 Paar spijkerbroeken (Levis 501 of vergelijkbaar) € 110 (CHF 110)

Amusementskosten Feusisberg

  1. Fitnessclub, maandelijkse vergoeding voor 1 volwassene € 81 (CHF 79)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Zwitserland? Kijk hier: Prijzen in steden in Zwitserland

Prijzen: Bazel   Bern   Genève   Lausanne   Lugano   Schaffhausen   Winterthur   Zürich   Baden bei Wien   Neuchâtel  

Kosten van levensonderhoud in Zwitserland: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Zwitserland met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: