Prijzen in Glattfelden

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Glattfelden? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Glattfelden.

Glattfelden - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Glattfelden - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Glattfelden - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Glattfelden: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 11 uur geleden)

Valuta in Zwitserland: Zwitserse frank (CHF). Voor 11 euro je 10,2 Zwitserse frank krijgen. Voor 110 euro je 102 Zwitserse frank krijgen. En de andere kant op: Voor 11 Zwitserse frank je 10,9 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Glattfelden? Hoeveel betalen we voor een kamer in Glattfelden?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Zwitserland is € 120 (CHF 110). Als u op zoek bent naar de goedkoopste accommodatie: in een goedkoop eensterrenhotel betaalt u: € 54 (CHF 52) en als u van hostels houdt, overnacht u er voor: € 72 (CHF 70). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 92 (CHF 89) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 140 (CHF 130) in Zwitserland


Is het duur in winkels in Glattfelden? Betaal ik veel voor de boodschappen in Glattfelden? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Glattfelden, zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Glattfelden? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Glattfelden? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Glattfelden?En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Glattfelden zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Liechtenstein, Luxemburg, Frankrijk, San Marino en Oostenrijk.

Glattfelden - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs internet € 54

internet

€ 54
25% meer dan in Nederland

Levenskosten Glattfelden

  1. Internet (60 Mbps of meer, Onbeperkte Data, Kabel/ADSL) € 54 (CHF 53)
  2. Benzine (1 liter) € 1,7 (CHF 1,7)

Glattfelden levenskosten hikersbay.com
Glattfelden Levenskosten

Amusementskosten Glattfelden

  1. Fitnessclub, maandelijkse vergoeding voor 1 volwassene € 110 (CHF 110)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Zwitserland? Kijk hier: Prijzen in steden in Zwitserland

Prijzen: Bazel   Bern   Genève   Lausanne   Lugano   Schaffhausen   Winterthur   Zürich   Baden bei Wien   Neuchâtel  

Kosten van levensonderhoud in Zwitserland: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Zwitserland met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: