Prijzen in Lenzburg

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Lenzburg? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Lenzburg.

Lenzburg - hoeveel betalen we in de winkels? Lenzburg - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Lenzburg - hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Lenzburg: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 10 uur geleden)

Valuta in Zwitserland: Zwitserse frank (CHF). Voor 11 euro je 10,2 Zwitserse frank krijgen. Voor 110 euro je 102 Zwitserse frank krijgen. En de andere kant op: Voor 11 Zwitserse frank je 10,9 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Lenzburg? Hoeveel betalen we voor een kamer in Lenzburg?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Zwitserland is € 120 (CHF 110). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Zwitserland in € 100 (CHF 98). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 110 (CHF 100) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 160 (CHF 160) in Zwitserland


Is het duur in winkels in Lenzburg? Betaal ik veel voor de boodschappen in Lenzburg? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Lenzburg, zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Lenzburg? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Lenzburg? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Lenzburg?

Als we op zoek zijn naar een goedkope plek om te eten, moeten we rond 33 euro betalen. Met het gebrek aan tijd en om niet te veel geld te spenderen kun je ook naar fastfood gaan, de kosten van de set (broodje, frietjes en wat frisdrank) is min of meer 16 euro. En als we het ons kunnen veroorloven om naar het restaurant te gaan, betalen we een driegangendiner rond 65 euro. En als je een biertje of twee wilt drinken, moet je extra betalen: 20 euro (prijs voor 2 flessen) En als je liever een cola, fanta, sprite of een soortgelijke koolzuurhoudende drank hebt, dan moet je betalen 5,4 euro voor een klein flesje.


En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Lenzburg in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Liechtenstein, Luxemburg, Frankrijk, San Marino en Oostenrijk.

Lenzburg - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 2K

gemiddelde verdiensten

€ 2K
met de helft minder dan in Nederland

Prijs voordelig restaurant € 33

voordelig restaurant

€ 33
twee keer zoveel als in Nederland

Prijs lokaal bier € 9,8

lokaal bier

€ 9,8
86% meer dan in Nederland

Prijs fles water € 5,4

fles water

€ 5,4
150% meer dan in Nederland

Prijs mac hamburger king of soortgelijke bar € 16

mac hamburger king of soortgelijke bar

€ 16
72% meer dan in Nederland

Prijs cola pepsi sprite mirinda € 5,4

cola pepsi sprite mirinda

€ 5,4
twee keer zoveel als in Nederland

Restaurantprijzen Lenzburg

  1. Maaltijd in een goedkoop restaurant € 33 (CHF 32)
  2. Maaltijd voor 2 personen, Restaurant in het middensegment, Driegangenrestaurant € 65 (CHF 63)
  3. McMeal bij McDonalds (of Equivalent Combo Meal) € 16 (CHF 16)
  4. Huishoudelijk bier (0,5 liter diepgang) € 9,8 (CHF 9,5)
  5. Geïmporteerd bier (0,33 liter fles) € 11 (CHF 11)
  6. Cokes/Pepsi (0,33 literfles) € 5,4 (CHF 5,3)
  7. Water (0,33 liter fles) € 5,4 (CHF 5,3)

Levenskosten Lenzburg

  1. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 2K (CHF 1,9K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Zwitserland? Kijk hier: Prijzen in steden in Zwitserland

Prijzen: Bazel   Bern   Genève   Lausanne   Lugano   Schaffhausen   Winterthur   Zürich   Baden bei Wien   Neuchâtel  

Kosten van levensonderhoud in Zwitserland: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Zwitserland met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

cola pepsi sprite mirinda

€ 5,4
twee keer zoveel als in Nederland