Prijzen in Meyrin

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Meyrin? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Meyrin.

Meyrin - hoeveel betalen we in de winkels? Meyrin - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Meyrin - hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Meyrin: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 5 uur geleden)

Valuta in Zwitserland: Zwitserse frank (CHF). Voor 11 euro je 10,2 Zwitserse frank krijgen. Voor 110 euro je 102 Zwitserse frank krijgen. En de andere kant op: Voor 11 Zwitserse frank je 10,9 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Meyrin? Hoeveel betalen we voor een kamer in Meyrin?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Zwitserland is € 150 (CHF 150). Als u op zoek bent naar de goedkoopste accommodatie: in een goedkoop eensterrenhotel betaalt u: € 72 (CHF 69) en als u van hostels houdt, overnacht u er voor: € 41 (CHF 39). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Zwitserland in € 82 (CHF 79). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 110 (CHF 110) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 160 (CHF 150) in Zwitserland Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, moeten betalen. € 430 (CHF 420)


Is het duur in winkels in Meyrin? Betaal ik veel voor de boodschappen in Meyrin? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Meyrin, zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Meyrin? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Meyrin? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Meyrin?En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Meyrin in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Liechtenstein, Luxemburg, Frankrijk, San Marino en Oostenrijk.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Meyrin

Meyrin - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Levenskosten Meyrin

  1. Eenrichtingskaartje (plaatselijk vervoer) € 4,3 (CHF 4,2)
  2. Maandelijkse pas (normale prijs) € 81 (CHF 79)
  3. Benzine (1 liter) € 1,7 (CHF 1,7)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Zwitserland? Kijk hier: Prijzen in steden in Zwitserland

Prijzen: Bazel   Bern   Genève   Lausanne   Lugano   Schaffhausen   Winterthur   Zürich   Baden bei Wien   Neuchâtel  

Kosten van levensonderhoud in Zwitserland: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Zwitserland met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: