Prijzen in Porrentruy

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Porrentruy? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Porrentruy.

Wat zijn de prijzen in Porrentruy de supermarkt? Zijn de kosten van levensonderhoud in Porrentruy hoger dan die in Nederland? Porrentruy - hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Porrentruy: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 10 uur geleden)

Valuta in Zwitserland: Zwitserse frank (CHF). Voor 11 euro je 10,2 Zwitserse frank krijgen. Voor 110 euro je 102 Zwitserse frank krijgen. En de andere kant op: Voor 11 Zwitserse frank je 10,9 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Porrentruy? Hoeveel betalen we voor een kamer in Porrentruy?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Zwitserland is € 110 (CHF 100). Als u op zoek bent naar de goedkoopste accommodatie: in een goedkoop eensterrenhotel betaalt u: € 76 (CHF 74) en als u van hostels houdt, overnacht u er voor: € 43 (CHF 42). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Zwitserland in € 100 (CHF 99). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 130 (CHF 120) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 150 (CHF 140) in Zwitserland


Is het duur in winkels in Porrentruy? Betaal ik veel voor de boodschappen in Porrentruy? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Porrentruy, zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Porrentruy? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Porrentruy? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Porrentruy?Als je denkt over reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Porrentruy in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Liechtenstein, Luxemburg, Frankrijk, San Marino en Oostenrijk.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Porrentruy

Porrentruy - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Levenskosten Porrentruy

  1. Eenrichtingskaartje (plaatselijk vervoer) € 2,4 (CHF 2,3)
  2. Benzine (1 liter) € 2 (CHF 1,9)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Zwitserland? Kijk hier: Prijzen in steden in Zwitserland

Prijzen: Bazel   Bern   Genève   Lausanne   Lugano   Schaffhausen   Winterthur   Zürich   Baden bei Wien   Neuchâtel  

Kosten van levensonderhoud in Zwitserland: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Zwitserland met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: