Prijzen in Acquarossa

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Acquarossa? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Acquarossa.

Acquarossa - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Acquarossa - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Acquarossa - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Acquarossa: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 11 uur geleden)

Valuta in Zwitserland: Zwitserse frank (CHF). Voor 11 euro je 10,2 Zwitserse frank krijgen. Voor 110 euro je 102 Zwitserse frank krijgen. En de andere kant op: Voor 11 Zwitserse frank je 10,9 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Acquarossa? Hoeveel betalen we voor een kamer in Acquarossa?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Zwitserland is € 89 (CHF 86). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Zwitserland in € 100 (CHF 97). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 120 (CHF 120) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 130 (CHF 120) in Zwitserland Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, moeten betalen. € 190 (CHF 180)


Is het duur in winkels in Acquarossa? Betaal ik veel voor de boodschappen in Acquarossa? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Acquarossa, zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Acquarossa? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Acquarossa? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Acquarossa?En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Acquarossa zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Liechtenstein, Luxemburg, Frankrijk, San Marino en Oostenrijk.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Acquarossa

Acquarossa - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs spijkerbroek € 130

spijkerbroek

€ 130
72% meer dan in Nederland

Levenskosten Acquarossa

  1. 1 Paar spijkerbroeken (Levis 501 of vergelijkbaar) € 130 (CHF 130)
  2. 1 Zomerjurk in een Chain Store (Zara, H&M,...) € 47 (CHF 45)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Zwitserland? Kijk hier: Prijzen in steden in Zwitserland

Prijzen: Bazel   Bern   Genève   Lausanne   Lugano   Schaffhausen   Winterthur   Zürich   Baden bei Wien   Neuchâtel  

Kosten van levensonderhoud in Zwitserland: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Zwitserland met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: