Prijzen in Lauterbrunnen

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Lauterbrunnen? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Lauterbrunnen.

Lauterbrunnen - hoeveel betalen we in de winkels? Lauterbrunnen - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Lauterbrunnen - hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Lauterbrunnen: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 11 uur geleden)

Valuta in Zwitserland: Zwitserse frank (CHF). Voor 11 euro je 10,2 Zwitserse frank krijgen. Voor 110 euro je 102 Zwitserse frank krijgen. En de andere kant op: Voor 11 Zwitserse frank je 10,9 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Lauterbrunnen? Hoeveel betalen we voor een kamer in Lauterbrunnen?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Zwitserland is € 120 (CHF 120). Als u op zoek bent naar de goedkoopste accommodatie: in een goedkoop eensterrenhotel betaalt u: € 130 (CHF 120) en als u van hostels houdt, overnacht u er voor: € 68 (CHF 66). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Zwitserland in € 170 (CHF 170). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 240 (CHF 240) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 290 (CHF 280) in Zwitserland Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, moeten betalen. € 350 (CHF 340)


Is het duur in winkels in Lauterbrunnen? Betaal ik veel voor de boodschappen in Lauterbrunnen? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Lauterbrunnen, zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Lauterbrunnen? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Lauterbrunnen? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Lauterbrunnen?En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Lauterbrunnen in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Liechtenstein, Luxemburg, Frankrijk, San Marino en Oostenrijk.

Lauterbrunnen - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Amusementskosten Lauterbrunnen

  1. Fitnessclub, maandelijkse vergoeding voor 1 volwassene € 49 (CHF 47)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Zwitserland? Kijk hier: Prijzen in steden in Zwitserland

Prijzen: Bazel   Bern   Genève   Lausanne   Lugano   Schaffhausen   Winterthur   Zürich   Baden bei Wien   Neuchâtel  

Kosten van levensonderhoud in Zwitserland: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Zwitserland met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: