Prijzen in Norfolkeiland

Wat zijn de prijzen in Norfolkeiland de supermarkt? Zijn de kosten van levensonderhoud in Norfolkeiland zijn hoger dan in Nederland? Hoeveel kost het ons om ons te vermaken Norfolkeiland en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Norfolkeiland: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 6 uur geleden)

Valuta in Norfolkeiland: Australische dollar (AUD AU$). Voor 10 euro je 16,6 Australische dollar krijgen. Voor 100 euro je 166 Australische dollar krijgen. En de andere kant op: Voor 10 Australische dollar je 6,02 euro krijgen.Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Norfolkeiland? Kijk hier: Prijzen in steden in Norfolkeiland

Prijzen: Kingston   Burnt Pine  

Gezamenlijk kan worden gezegd dat in Norfolkeiland het goedkoper is dan in Nederland. Voedingsmiddelen en basisproducten zijn gemiddeld duurder door 30%. Dineren in restaurants en bars zal goedkoper zijn door 9.9%. Op hun beurt zijn de kosten van levensonderhoud in Norfolkeiland lager dan de kosten in Nederland door 59%. Als we actief willen zijn of plezier willen maken, betalen we minder dan in Nederland ongeveer 28%.

Zijn hotels duur in Norfolkeiland? Hoeveel betalen we voor een kamer in Norfolkeiland?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Norfolkeiland is € 100 (AU$ 170). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Norfolkeiland in € 100 (AU$ 170). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 110 (AU$ 190) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 220 (AU$ 360) in Norfolkeiland Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, moeten betalen. € 260 (AU$ 440)


En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Norfolkeiland zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Nieuw-Caledonië, Fiji, Nieuw-Zeeland, Vanuatu en Tonga.

Vergelijking van de geselecteerde prijzen in Norfolkeiland met de prijzen in Nederland:

tarieven

€ 120
met de helft minder dan in Nederland

internet

€ 54 (€ 24 - € 84)
33% meer dan in Nederland

gemiddelde verdiensten

€ 1,7K
met de helft minder dan in Nederland

het huren van een klein appartement in het centrum

€ 480
65% minder dan in Nederland

het huren van een groot appartement buiten het centrum

€ 720
met de helft minder dan in Nederland

brood

€ 1,9
17% meer dan in Nederland

kaas

€ 10
8.6% minder dan in Nederland

rijst

€ 1,8
37% minder dan in Nederland

tomaten

€ 3,6
26% meer dan in Nederland

wijn

€ 12 (€ 9 - € 16)
twee keer zoveel als in Nederland

voordelig restaurant

€ 18
20% meer dan in Nederland

koffie

€ 2,7
17% minder dan in Nederland

fles water

€ 1,1
met de helft minder dan in Nederland

cola pepsi sprite mirinda

€ 1,8
32% minder dan in Nederland

Prijzen in steden en steden in Norfolkeiland

Kies een stad, zie prijzen in supermarkten, restaurants, vergelijk de kosten van levensonderhoud, kijk hoeveel vermaak kost en of het duurder is dan in Nederland