Prijzen in Kingston

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Kingston? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Kingston.

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Kingston? Zijn de kosten van levensonderhoud in Kingston hoger dan in Nederland? Kingston - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Kingston: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 6 uur geleden)

Valuta in Norfolkeiland Australische dollar (AUD AU$). Voor 10 euro kun je 16,4 Australische dollar krijgen. Voor 100 euro kun je 164 Australische dollar krijgen. En andersom: Voor 10 Australische dollar kun je 6,11 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Kingston? Hoeveel betalen we voor een kamer in Kingston?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Norfolkeiland is € 102 (AU$ 167). De kosten van een kamer in een 2-sterrenhotel zijn Norfolkeiland in € 102 (AU$ 167). 3-sterrenhotels bieden accommodatie voor een gemiddelde prijs van € 112 (AU$ 184) Overnachting in een 4-sterrenhotel kost € 215 (AU$ 351) in Norfolkeiland Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, € 259 (AU$ 424) moeten betalen


Is het duur in winkels in Kingston? Betaal ik veel voor boodschappen in Kingston? Hieronder vind je de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Kingston, zoals: wijn of melk (De laatste update: vandaag)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Kingston? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Kingston? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Kingston?


Hieronder vindt u een volledige lijst met prijzen in Kingston, waaronder wijn of melk


Als u een reis plant naar een specifieke regio van de wereld, zou het goedkoper kunnen zijn dan in Kingston? Bekijk de prijzen in de nabijgelegen landen: Nieuw-Caledonië, Fiji, Nieuw-Zeeland, Vanuatu en Tonga.

Voedsel

Huidig prijsoverzicht: voedselprijzen Kingston

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Kingston

Kingston - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs internet € 86

internet

€ 86
110% meer dan in Nederland

Prijs wijn € 15,9

wijn

€ 15,9
170% meer dan in Nederland

Voedselprijzen Kingston

  1. Melk (normaal), 1 liter € 4,3 (AU$ 7)
  2. Een fles wijn (middenklasse) € 15,9 (AU$ 26)

Levenskosten Kingston

  1. Internet (60 Mbps of meer, onbeperkte data, kabel/ADSL) € 86 (AU$ 140)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Norfolkeiland? Kijk hier: Prijzen in steden in Norfolkeiland

Prijzen: Kingston   Burnt Pine  

Kosten van levensonderhoud in Norfolkeiland: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Norfolkeiland met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: